Artdeco All in One Eye Primer основа под сенки за очи

Artdeco All in One Eye Primer основа под сенки за очи
Artdeco All in One Eye Primer основа под сенки за очи
цвят 2914.1 balance 5 мл.

Код: ART04008 | Този продукт не е в наличност

Описание Artdeco All in One Eye Primer

Можете да разчитате на основата под сенки за очи Artdeco All in One. Тя идеално фиксира сенките за очи и удължава тяхната издържливост, така че вашият грим остава перфектен през целия ден.

Характеристики:

  • изразява цвета и интензивността на сенките за очи
  • фиксира грима и удължава неговия безупречен вид
  • неутрализира цвета на клепача и прикрива червените капиляри и несъвършенства
  • устойчива на изтриване и предотвратява сливането на сенките за очи
  • подходяща за всички тонове на кожата

Начин на употреба:
Нанесете основата върху клепачите на очите с помощта на пръстите или четка и оставете няколко минути да засъхне. След това гримирайте очите по обичайния начин.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco All in One Eye Primer