Amouage Interlude парфюмна вода за жени

6×
Amouage Interlude парфюмна вода за жени
Amouage Interlude парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
605,00лв.

Спестете 44%
100 мл.
334,00лв.

Код: AMU4366 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Amouage Interlude
Състав

Дамската парфюмна вода Amouage Interlude улавя внезапния момент на спиране по средата на хаоса и безпорядъка. Ден след ден - с вярата в задълженията, целите и плановете - се загубваме във времето от повторения. На средата на историята на нашия живот се намираме в хаос и безпорядък. Отново и отново. На сцената идва внезапен и драматичен момент на спиране под формата на неустоимия дамски аромат Amouage Interlude.

Този многоконтрастен и съблазнителен аромат символизира свързване със себе си и намиране на вътрешно равновесие. В самия увод ароматът Interlude ще ви обгърне със свежи есенции на цитруси, които са противоположно допълнени от греещ джинджифил. Това ориенталско начало после разиграва своето действие с деликатен, упоителен тамян и магическия цвят на портокал. Копринени рози освобождават своите есенции в омара на ароматичния жасмин, който усилва естествения чар на вашата личност. Рядкото агарово дърво се слива с фините нотки на чистия дъбов мъх и солидната доза скъпоценен мускус, в съчетание с ванилия, създава чувствена точка.

Необикновената парфюмна вода Amouage Interlude е пълна с емоции, страсти и майсторски свързва в себе си контрастите. Жената, която носи аромата Interlude, е много съблазнителна, атрактивна и необикновено чаровна за своето обкръжение. В момента, когато хаосът и безпорядъкът се преплетат с внезапните моменти на хармонията, възниква щастие, като резултат от преодолените от хората препятствия. Този необикновен аромат е до връх препълнен с магическата сила на момента и перфектно съчетава в себе си очевидните противоположности на живота. Укрепва чувството за щастие у своята притежателка и оставя върху кожата й чудото на истинската хармония.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, джинджифил, тагетес
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тамян, жасмин, роза, опопонакс, портокалов цвят, смил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
агарово дърво, мускус, зърна от тонка, кехлибар, кожа, сандалово дърво, дъбов мъх, ванилия, бензоин
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Interlude6