AlcinaMagical Transformation CC крем за уеднаквяване тена на лицето

Alcina Magical Transformation CC крем за уеднаквяване тена на лицето
Alcina Magical Transformation CC крем за уеднаквяване тена на лицето
50 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ALC01880

Тониращият крем Alcina Magical Transformation придава на кожата на вашето лице необходимата доза хидратация и при това прикрива нейните несъвършенства.

Характеристики:

  • уеднаквява цветовия тон
  • придава на кожата необходимата хидратация
  • лесно прикрива пъпчици и други несъвършенства на кожата
  • не запушва порите
  • лесно се нанася и разтрива

Начин на употреба:
Нанасяйте всяка сутрин върху чиста кожа на лицето и старателно разтривайте.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
anti-age, минимизиране на порите, уеднаквяване
Слънцезащита
без SPF
Активни вещества
хиалуронова киселина, витамин E, С Пантенол
Вид тонизиращ крем
CC крем

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.