Abercrombie & Fitch First Instinct Blueтоалетна вода за мъже

1×
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue тоалетна вода за мъже
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue тоалетна вода за мъже
100 мл.
69,40лв.

Код: ABE01087 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 12.08.2020 г.
Лично получаване
сряда 12.08.2020 г.

Информация за парфюма Abercrombie & Fitch First Instinct Blue
Състав

Тоалетната вода Abercrombie & Fitch First Instinct Blue е смел и оригинален аромат за мъже, които винаги се ръководят от своя инстинкт и вървят смело към всяко приключение.

  • ароматично фужерно ухание със свежи акорди
  • за всеки ден и екстремни ситуации
  • представена през 2018 година

Съставки на аромата
Уводът на тоалетната вода принадлежи на свежите нотки на бергамот и замръзнали ябълки, които се допълват от интензивен кардамон. В ароматното сърце на композицията се преплитат тонове на лавандула, розмарин и пипер. Силната база на аромата First Instinct Blue се изгражда от сандалово дърво, бобова тонка и акорд на кехлибар.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кардамон, бергамот, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
розмарин, пипер, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, кехлибар, сандалово дърво
Вид аромат
Ароматни

За марката Abercrombie & Fitch

p>Abercrombie & Fitch  |  Abercrombie & Fitch е марка с дълга история,  която предлага изключително разнообразие от модни продукти. Основана през 1982 г., марката е истинска звезда на модния небосклон. Въпреки че в началото Abercrombie & Fitch се съсредоточава основно върху облекла за млади хора със спортен и всекидневен стил, сега марката предлага много повече.
Парфюмите на Abercrombie & Fitch ще добиват все по-голяма популярност и тепърва ще Ви изненадват приятно. Насочени са предимно към младите хора.
Парфюмите Abercrombie & Fitch са уникални по своя характер -  те не могат да бъдат усетени непосредствено след прилаганетото. Затова, им дайте малко време и ще се насладите на уникалния им чар.

Оценка Abercrombie & Fitch First Instinct Blue