A-Derma Primalba Babyмиещ гел за тяло и коса за деца

A-Derma Primalba Baby миещ гел за тяло и коса за деца
A-Derma Primalba Baby миещ гел за тяло и коса за деца
750 мл.
17,90лв

Код: ADE1595 | В наличност
1
СПИДИ
петък 22.11.2019 г.
Лично получаване
петък 22.11.2019 г.
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта A-Derma Primalba Baby
Характеристика

Продуктът A-Derma Primalba Baby е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.

Характеристики:

  • предоставя грижа за косата и кожата
  • щади детската кожа
  • прави кожата фина и еластична
  • не люти в очите

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
чувствителна
Тип коса
фина коса
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Primalba Baby