A-DermaOriginal Care регенериращ крем за ръце

A-Derma Original Care регенериращ крем за ръце
A-Derma Original Care регенериращ крем за ръце
Препоръчителна цена на дребно
15,90лв.

Спестете 17%
50 мл.
13,10лв.

Код: ADE0925 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Сега можете да закупите този продукт с 20% отстъпка като използвате кода notino20. Намалението не важи за продукти в промоция и разпродажба.
СПИДИ
понеделник 20.09.2021 г.
Лично получаване
понеделник 20.09.2021 г.

Описание A-Derma Original Care
Характеристика

Описание:

A-Derma Intense Repair Hand Cream е за сухи ръце. Продуктът е уникално решение за ежедневна грижа за ръцете. С кадефено гладка, незалепваща, немазна и деликатно ароматизирана текстура.

Ефекти:

  • защитава и подхранва сухи ръце

Състав:

  • Rhealba® екстракт от овес- успокоява и омекотява кожата
  • Глицерин- хидратира кожата
  • Витамин Е - естествен антиоксидант

Тип кожа:

За суха и увредена кожа на ръцете.

Как се прилага:

Нанасяйте ако е необходимо на ръцете, като нежно масажирате.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа
суха
Активни вещества
витамин E

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Original Care