A-DermaExomega омекотяващ миещ гел за деца

A-Derma Exomega омекотяващ миещ гел за деца
A-Derma Exomega омекотяващ миещ гел за деца
Препоръчителна цена на дребно
22,10лв.

Спестете 16%
200 мл.
18,50лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ADE01662
1
Подарък за вас
15% отстъпка при покупка на 3 продукта от категория Майка и дете. Отстъпката се приспада автоматично в кошницата и не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
четвъртък 20.01.2022 г.
Лично получаване
четвъртък 20.01.2022 г.

За да бъде бебето ви прекрасно чисто, да ухае невероятно, но най-вече, за да е спокойно. Омекотяващият измиващ гел за деца A-Derma Exomega се грижи за чувствителната детска кожа по време на къпане, като я оставя съвършено нежна и хидратирана.

Характеристики:

  • измива съвършено чувствителната детска кожа
  • омекотява кожата и я прави кадифено нежна
  • може да се използва и за косата на детето
  • облекчава сърбежа на кожата
  • успокоява и атопична кожа

Съставки:

  • дерматологично тествано под педиатричен контрол

Начин за нанасяне:
По време на къпане нанасяйте достатъчно количество от гела върху кожата и косата на детето и с кръгообразни движения образувайте лека пяна, която да отмие всички замърсявания. Избягвайте контакта с очите. Ако това се случи по погрешка, веднага ги изплакнете с чиста вода. 

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.