Wilkinson SwordManicure ножички за нокти

Wilkinson Sword Manicure ножички за нокти
Wilkinson Sword Manicure ножички за нокти
ножички за нокти

Този продукт не е в наличност | Код: SWO0107

Продуктът Wilkinson Sword Manicure ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.

Характеристики:

  • благодарение на лесната употреба ще постигнете бързи и точни резултати
  • щадящо изрязва ноктите

Начин на употреба:
Вземете ножицата с палеца и показалеца и оформяйте ноктите в желаната форма.

Началото на марката Wilkinson Sword датира от 1898 г., когато приспособленията за рязане се трансформират в бръснач, предшественик на днешната самобръсначка. От тази година започвa дългият път по разработването  на бръсначи и нови технологии, които улесняват грижата за лична хигиена на мъжете, а по-късно и на жените.

През 1971 г. компанията стартира първият си продукт, във вид на острие фиксирано добре в пластмасов калъф, като по този начин продуктът става изключително безопасен за употреба. През 1994 г., марката представя първата дамска самобръсначка, доказано предпазваща жените от нараняване при употреба.

Година след година, компанията отчита още нови продукти като например мъжката и дамска система с четири остриета, въвеждането на титанови остриета, системи за бръснене за еднократна употреба за мъже и жени, както и различни комбинирани самобръсначки. През 2010 г., Wilkinson Sword представя революционна грижа за бръснене с хидратираща лента, която хидратира кожата едновременно по време на бръснене.

Днес фирмата е лидер на световния пазар и нито жените, нито мъжете могат да си представят бръсненето без системите на Wilkinson . Използвайте самобръсначки с висока ефективност , които се грижат за кожата!