VeetEasyWax подаръчен комплект I. за жени

2×
Veet EasyWax подаръчен комплект I. за жени
Veet EasyWax подаръчен комплект I. за жени
Препоръчителна цена на дребно
39,79лв.

Спестете 23%
5 бр.
30,59лв.

Код: VEE1235 | в наличност повече от 4 бр.

нагревател за восък + пълнител с восък 50 мл. + восъчни ленти за депилация 12 бр. + Perfect Finish фини почистващи кърпички 4 бр. + стойка

1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Veet EasyWax
Характеристика

Продуктът Veet EasyWax се грижи за лесно преминаване на депилацията и ви гарантира красива мека кожа.

Комплектът съдържа:

  • нагревател за восък
  • пълнител с восък 50 мл.
  • восъчни ленти за депилация 12 бр.
  • Perfect Finish фини почистващи кърпички 4 бр.
  • стойка

Характеристики:

  • при редовна употреба понижава цялостното количество растящи косъмчета
  • нежно премахва косъмчетата за много седмици
  • може да се употребява и за къси косъмчета
  • новите косъмчета са по-меки
  • лесно се използва

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна, за всички типове кожа
Тип захранване
mрежов
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Veet

Гладката кожа, без косъмчета е тенденцията вече няколко десетилетия. Все повече жени дават предимство на продуктите за депилация пред бръснарското ножче. Дълготраен ефект, хубав външен вид на кожата след прилагане и намаляване на риска от неприятното врастване на косъмчета са основните причини депилацията да се превърне в често споменавана концепция. Ако не разполагате с време или не искате редовно да търсите професионална козметична грижа, тогава решението е, да се огледате за доказани продукти за депилация в домашни условия. Ако изберете правилно, резултатите ще бъдат същите, както при професионалната процедура.

Марката Veet принадлежи към компанията Reckitt Benckiser, която събира заедно цяла поредица световно известни марки и старателно следи за непрекъснатото развитие и иновации. Всяка година Reckitt Benckiser продава около 46 милиона продукти Veet, които се ползват от 30 милиона жени по целия свят. Не само числата, но предимно високото качество, лесното прилагане, безопасността и сигурността, са в основата на успеха и популярността на Veet в различните континенти, независимо от възрастта и статуса на потребителките.

Veet е марка, която чувствате с ръцете си. Представете си само, това копринено гладко докосване. Независимо дали ще изберете депилиращ крем или восъчни ленти, всички продукти Veet са създадени да ви придадат красива и гладка кожа в уюта на дома ви. Независимо дали искате да премахнете косъмчетата от подмишниците, слабините или краката, вие винаги можете надеждно да разчитате на продуктите Veet.

Широката гама продукти е пригодена за всички зони на кожата, и не трябва да се притеснявате, дори и когато кожата ви е чувствителна. Просто изберете от продуктите, предназначени за такава кожа. Приятно ще ви изненада премахването на врастващи косъмчета. Някои продукти Veet предотвратяват до 80 % от подкожните косъмчета, които бръсненето причинява.
За бързо и безболезнено отстраняване на нежеланото окосмяване, опитайте кремовете и геловете за депилация Veet.

Освен активните съставки за изтъняване на косъмчетата за по-лесното им отстраняване, те съдържат хидратиращи компоненти, за да бъде кожата ви още по-красива и сияеща. Резултати са два пъти по-дълготрайни спрямо при бръсненето.
С восъчните ленти Veet ще постигнете гладкост, която продължава до 28 дни. Восъчните ленти ви помагат да отстраните косъмчетата от корените с едно лесно движение и те се справят и с изключително късите косъмчета. За отстраняване на косъмчетата от лицето, изберете специално разработените восъчни ленти за лице. Те са идеални за малки и фини зони, като горната устна, бузите или брадичката. 

Разгледайте голямото разнообразие висококачествени и ефективни продукти Veet за отстраняване на косъмчета. Опитайте кой начин на депилация е най-приемлив за вас, изберете подходящ продукт и тръгнете заедно с Veet към бързо и удобно пътуване към гладката кожа.

Оценка Veet EasyWax1