Преминете към основното съдържание

Urban Decay

Urban Decay

 Козметиката Urban Decay е създадена за жените, които обичат екстравагантния грим с щипка провокация. Зад тази калифорнийска марка стои Уенди Зомнир, голяма почитателка на козметиката и спорта. Уенди тества лично всеки продукт по време на любимите си занимания – по време на сноуборд, когато сърфира или докато изпълнява упражнения от така наречената „гореща йога“, за да е сигурна, че гримовете на Urban Decay издържат и в най-екстремни условия.

Историята на Urban Decay започва в средата на 90-те години, когато пазарът на луксозна козметика е доминиран от розово, червено и бежово. Тогава се появява марка, която е пълна противоположност на всичко, което се предлага по това време. Тя представя нюанси, вдъхновени от другата страна на живота в града, носещи провокативните имена Roach (хлебарка), Acid Rain (киселинен дъжд), Rust (ръжда) или Oil Slick (нефтен разлив).

Най-популярните продукти на марката включват емблематичната палитра Naked със сенки в неутрални нюанси, с чиято помощ може да създадете естествена визия, а също така и водоустойчивия фон дьо тен Urban Decay All Nighter, който остава върху лицето ви цяла нощ. Също така си струва да се спомене Urban Decay червилото Vice Lipstick с богат избор от нюанси или спиралата за максимално изразителни мигли Urban Decay Perversion.

пълен текст скрий текста