THDDiffusore THD Sandalo e Bergamotto aроматизиращ дифузер с пълнител

2×
THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto aроматизиращ дифузер с пълнител
THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto aроматизиращ дифузер с пълнител
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
19,00лв.

Спестете 37%
200 мл.
11,80лв.

В наличност | Код: THD1164
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 6.12.2021 г.

Ароматизиращият дифузер THD Diffusore THD Sandalo e Bergamotto представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор.

Характеристики:

  • свеж аромат
  • дървесен аромат

Начин на употреба:
Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Състав

Видове аромати за дома
дървесен, свеж
Вид арома дифузер
пръчка

Арома дифузерите THD внасят в дома ви омагьосващ аромат и така създават една приятна атмосфера. Италианската марка THD възниква през 2005 г. с цел да ароматизира домовете на хората. Фирмата се занимвава с производството на ароматни пръчици,свещи и арома дифузери. Арома дифузерите THD ще ви гарантират не само ароматна среда, но и красива декорация. Пълнителите на арома дифузерите THD са изработени от най-качествените суровини. Можете да избирате между освежаващи, енергизиращи и релаксиращи аромати. С помощта на арома дифузерите THD можете да да подчертаете уюта у дома, да създадете романтичен момент, или да стимулирате мислите си и по този начин на подобрите концентрацията си. Арома дифузерите THD се вписват идеално във всекидневната, спалнята, коридора, банята и офиса. Зависи само от вас къде да поставите арома дифузера. Подарете си безкраен аромат с арома дифузерите THD!