Skip to main content

Tangle TeezerThe Ultimate четка за изглаждане на косата

27×
Tangle Teezer The Ultimate четка за изглаждане на косата
Tangle Teezer The Ultimate четка за изглаждане на косата
Препоръчителна цена на дребно
38,50лв.

Спестете 41%
тип Black
22,40лв.

В наличност | Код: TAT01676
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Кажете „сбогом“ на твърдите гребени и четки, които при сресване накъсват и унищожават косъма. Четката за изглаждане на косата Tangle Teezer The Ultimate е специално приспособена за ежедневно разресване и стилизиране на сухата коса. Благодарение на гъвкавите зъбци четката не скубе. С нея може да забравите за болезненото сресване.

Характеристики:

  • нежно сресва и изглажда косата с едно движение
  • фините и дълги зъбчета предотвратяват накъсването на косата
  • при сресване придава на косата естествен блясък
  • идеална за оформяне и на изкуствена и удължена коса
  • ергономична дръжка за удобна работа

Начин на употреба:
Срешете сухата коса в посока отгоре надолу на малки кичури до постигане на желания вид.

Характеристика

Ефект
изглаждане на косата

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!