Tangle Teezer The Original четка за крехка и стресирана коса

14×
Tangle Teezer The Original четка за крехка и стресирана коса
Tangle Teezer The Original четка за крехка и стресирана коса
Препоръчителна цена на дребно
27,90лв.

Спестете 25%
тип Panther Black
20,69лв.

  • Tangle Teezer The Original четка за крехка и стресирана коса
  • Tangle Teezer The Original четка за крехка и стресирана коса
Код: TAT0449 | В наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
вторник 20.04.2021 г.
Лично получаване
вторник 20.04.2021 г.

Описание Tangle Teezer The Original
Характеристика

Все още не я притежавате? Четката за крехка и стресирана коса Tangle Teezer The Original е култова класика за разресване дори и на най-заплетените кичури, които можете да си представите. Патентовата технология с два типа въртящи се зъби ще се погрижи за перфектното плъзгане, без увреждане и дърпане.

По-дългите зъби се справят със заплитанията и възелчетата, по-късите придават блясък и заглаждат. Tangle Teezer е носител на много награди, проверена е от хиляди жени, а сега е ред и на вас да се насладите на винаги блестяща и гладка коса без заплитания. 

Характеристики:

  • за лесно разресване на суха и мокра коса
  • не опива и не уврежда косъма
  • чудесно приляга в ръката
  • оставя косата блестяща, гладка и със здрав вид

Начин на употреба:
Изсушете косата с кърпа, след това започнете с нежни движения да разресвате най-напред в корените, а после и по цялата ѝ дължина. По същия начин действайте и при разресване на суха коса.

Характеристика

Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Tangle Teezer

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

Оценка Tangle Teezer The Original14