Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар

8×
Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
Препоръчителна цена на дребно
47,50лв.

Спестете 36%
за средно дълга до дълга коса
30,40лв.

  • Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
  • Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар
Код: TAT1009 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Tangle Teezer Blow-Styling

Забравете за наелектризираната коса, която лети на всички страни след сушене със сешоар. Четката за коса за бързо оформяне на прическа със сешоар Tangle Teezer Blow-Styling ускорява процеса по подсушаване на косата, като я оставя красиво гладка и без преса.

Специално оформените пластмасови зъбчета са създадени специално за оформяне на мокра коса. Те не я скубят, а ѝ придават блясък. Благодарение на практичната дръжка с четката се работи изключително лесно.

Характеристики:

  • ускорява подсушаването на косата
  • специалната форма на зъбчетата спомага за отцеждането на водата от косата при работа със сешоар
  • изправя косата, без да е необходимо използването на преса
  • прави косата красиво загладена и блестяща
  • позволява лесно оформяне и на мокра коса
  • иновативен дизайн с практична дръжка
  • не сплъстява и скубе косата

Начин на употреба:
Срешете косата си и я разделете на кичури. Изсушете със сешоар отделните кичури в посока от корените към върха. Поставете четката под кичура коса и минете със сешоара отгоре.

Съвет от Notino:
За дълга и много дълга коса изберете по-голяма четка, за къса и среднодълга коса са подходящи по-малките четки.

За марката Tangle Teezer

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

Оценка Tangle Teezer Blow-Styling8