Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса

 • Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса
 • Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса 1
   още

  2 варианта на продукта от 20,60 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти Tangle Teezer Aqua Splash

  • Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса тип Black Pearl Четка за коса 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   тип Black Pearl
   Код: TAT0078

   20,60 лв.

  • Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса тип Blue Lagoon Четка за коса 

   Повече от 20 бр са в наличност в централния склад

   тип Blue Lagoon
   Код: TAT0079

   20,60 лв.

  • Tangle Teezer Aqua Splash Четка за коса тип Pink Shrimp Четка за коса 

   Tози продукт не е в наличност

   тип Pink Shrimp
   Код: TAT0077

   проследяване на наличност

  Нагоре

  За марката Tangle Teezer

  Оценка

  Лесен за нанасяне

  Козметично качество

  Удовлетвореност от резултата

  Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни. Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда. Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга. Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн. Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

  Нагоре

  Оценка Tangle Teezer Aqua Splash

  • 27 февруари 2017 г.
   И.Колева

   Тъй като си купих едновременно 3 различни четки от тази серия, тази може би ми беше излишна. Четката Tangle Teezer Thick & Curly се справя по-добре с разресването, защото косата ми е много дебела и гъста и тази четка не успява да мине през нея и съответно не може да разнася нито шампоана, нито маската или балсама. Просто не знаех, че Tangle Teezer Thick & Curly може да се ползва и под душа и при мокра коса и затова си взех и тази. Резюме: Не е подходяща за гъсти, дебели и дълги коси.

  • 20 ноември 2012 г.
   Моника

   Четката е страхотна!

  Какво е Вашето мнение за продукта Tangle Teezer Aqua Splash?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "

  1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока "  С изпращането давате съгласието си за обработването на лични данни с цел обработване и изображение на оценка на продукти от компания Notino s.r.o. За повече информация виж принципи за обработване на лични данни.

  Menu