Smells Like SpellsEssential Oil Lavender етерично ароматно масло

Smells Like Spells Essential Oil Lavender етерично ароматно масло
Smells Like Spells Essential Oil Lavender етерично ароматно масло
Безплатна доставка
5 мл.
18,00лв.

Код: SML02241 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
При поръчка над 80 лв, можете да изберете от кошницата безплатна кутия Discovery Box, пълна с мини парфюми.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 18.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 18.10.2021 г.

Описание Smells Like Spells Essential Oil Lavender
Състав

Древните римляни са използвали лавандулата в банята под формата на тинктури за различни лечебни процедури. Вие можете да използвате лавандуловото етерично ароматно масло Smells Like Spells Essential Oil Lavender най-вече в моментите, в които копнеете за успокоение. Казват, че благодарение на лавандуловия аромат, ще успеете да разберете самите себе си, ще ви помогне да релаксирате и да черпите нова енергия.

Характеристики:

  • етерично масло, предназначено основно за инхалация
  • подходящо за арома дифузер или ароматизираща лампа
  • може да се използва самостоятелно или като част от ароматни смеси
  • опаковката съдържа и рецепти за правене на смеси от етерични масла
  • част от комплекта са и лесни ритуали за медитация и утвърждаване

Спиритично действие на етеричното масло:

  • укрепва здравето
  • успокоява мислите
  • носи вълшебни сънища
  • отблъсква негативната енергия

Начин на употреба:
Етеричното масло Smells Like Spells Essential Oil Lavender се използва на капки. Може да се употребява в арома дифузер или ароматизираща лампа. Открийте и друга употреба на ароматното масло: нанесете, например, няколко капки върху носна кърпичка и я пъхнете в шкафа за бельо, където ще придаде нежно ухание на текстила.

Съвет от Notino:
Комбинирайте маслото Lavender с други ароматни масла Smells Like Spells и създайте уникална магическа смес за своите ритуали, за да можете напълно да се възползвате от действието им.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата. Да се избягва контакт с очите.

Пълен текст

Състав

композиция
лавандула
Видове аромати за дома
билков

За марката Smells Like Spells

Приветствайте доза магия в живота си. Smells Like Spells са оригинални, ръчно изработени ароматни свещи и арома дифузери, които съчетават в себе си човешката мъдрост с най-новите тенденции в парфюмерията.

Литовската марка държи продуктите й да са нежни и елегантни. Това е и причината арома дифузерите и свещите Smells Like Spells да са изработени с чисти природни суровини. Дървото, ленът и соевият восък тук играят главна роля. Продуктите винаги са с уникални аромати, създадени според традиционната ароматерапия, която използва благотворното влияние на билките и подправките. А благодарение на магическия си характер продуктите на марката превръщат ежедневието ви в приказка.

Всички свещи и арома дифузери Smells Like Spells носят имена от митологията на северните народи. Тя обикновено се свързва с уникална духовна сила, която помага да привлечете в живота си точно това, от което имате нужда. А после магиите не съществували.

Оценка Smells Like Spells Essential Oil Lavender