Скраб за крака

Скраб за крака
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Oценка
  •   1
  •   1
Най-продавани

Скраб за крака за вашите съвършено гладки ходила

Насладете се на усещане за гладки и перфектно подхранени ходила и кажете сбогом на сухата кожа, твърдите пети и малките напуквания за кратко време. Защото благодарение на нежните абразивни частици и комплекса от активни вещества пилингът за ходила отстранява мъртвите кожни клетки, подобрява кръвообращението на кожата, придава необходимата хидратация, а също и предпазва кожата от следващо изсушаване или втвърдяване.

Как да използваме пилинг за крака?

  • Нанесете достатъчно количество от пилинга върху навлажнената кожа на ходилата и леко масажирайте вроговените зони, после изплакнете с хладка вода. Препоръчваме да използвате пилинга за пети и цели ходила най-малко два пъти седмично.
  • След използване на пилинга нанесете любимия си крем за ходила или осигурете на кожата интензивно подхранване с помощта на маска за крака.

Нашият съвет: Опитайте и ексфолиращи чорапи, които са напоени с активно действаща течност с охлаждащ и омекотяващ ефект. Ако кожата на петите е прекалено изсушена или напукана, електрическата пила за ходила ефективно ще отстрани втвърдената кожа и ще я подготви за следващата грижа.

Поглезете кожата си с маска за крака и ѝ осигурете съвършено гладко усещане и поддържан вид, които заслужава след ежедневното напрежение. Открийте пилинг маска за крака и скраб за ходила на notino.bg!