Грижа за сива коса

Избрали сте
  • Сива коса
Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Oценка
  •   9
  •   2
  •   2
Най-продавани

Как да си направя косата сива

Не се притеснявайте от посивяването на косата и носете своята сива коса с достойнство. За да е красива и здрава, ползвайте специалните продукти за сива коса.

Когато косата губи пигмент, тя постепенно става по-чувствителна и по-слаба и се нуждае от повече грижи. Notino.bg ви предлага продукти за сива и бяла коса с подхранващи вещества, какъвто е коензим Q10, който стимулира корените на косъма и повторно активира изграждането на кератин.

За миене на косата изберете щадящ шампоан за сива коса. Ако вашата коса има нежелан жълтеникав оттенък, вземете сребърен шампоан, който неутрализира оцветяването. В нашите предложения ще намерите и шампоани за сива коса с боядисващи пигменти, които й придават по-тъмен цвят.

За бъде косата по-блестяща и здрава, ползвайте балсам или маска за коса. Можете да опитате разкрасяващо суфле или спрей със сребърни пигменти за съживяване на цвета на бялата коса. На бялата коса й липсва пигмент, който действа като филтър на слънчевите лъчи, затова ползвайте продукти за коса с UV филтър, които ви защитават от вредните излъчвания.

Решили сте да прикриете своята сива коса? Решението е боя за коса. Следвайте обаче правилото, да избирате един тон по-светъл цвят, отколкото е бил натуралният цвят на косата ви. Боята няма да е толкова контрастираща и ще изглежда по-естествено.

Изберете си от широката гама продукти за бяла и сива коса на марките Alpecin, Schwarzkopf Professional, L'Oréal Professionnel и други. Имаме по-ниски цени, отколкото в магазините.