Salvador Dali Eau de Ruby Lips тоалетна вода за жени

4×
Salvador Dali Eau de Ruby Lips тоалетна вода за жени
Salvador Dali Eau de Ruby Lips тоалетна вода за жени
Разпродажба
100 мл.
41,00лв.

Код: SAD0029 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 17.06.2021 г.

Описание Salvador Dali Eau de Ruby Lips
Състав

Eau DeRubyLips на Салвадор Дали е тоалетна вода изключително подходяща за лятото заради свежия си плодов аромат. Във връхните й ноткисе криекрехкатарозасупойващивенчелистчета, която създават неустоим и чувствен аромат. Сърцевината на аромата е комбинация от ананас и магнолия, допълнен от кедровото дървои чувствениямускус. Всички те създават усещане подобно на свежестта на водопада  през лятото.

 

Eau DeRuby Lips е интересен и вълнуващаромат. Оригиналната му опаковка е в стила на гениалния СалвадорДали. Eau DeRubyLips е в състояниеда изненадаи да задържи вниманието на всеки. Това е аромат за хора , които обичат и умеят да се радват на живота. 

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
памуков цвят, момина сълза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
орлови нокти, магнолия, ананас
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар, кедър
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Eau de Ruby Lips4