Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules ампули – 7-дневна интензивна грижа с витамини А, С и Е

Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules ампули – 7-дневна интензивна грижа с витамини А, С и Е
Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules ампули – 7-дневна интензивна грижа с витамини А, С и Е
40,00лв.

Код: SFF02354 | В наличност
1
СПИДИ
още утре петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 23.04.2021 г.

Описание Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules
Характеристика

И вашата кожа има нужда от своята дневна доза витамини. Изключително стабилна и ефикасна форма на дневната порция витамини е интензивният липозомен серум с витамини A, C и E. За озаряване и изравняване на тена на кожата е достатъчна една ампула през нощта. След едноседмична интензивна витаминова терапия кожата ви ще бъде видимо по-гладка, сияйна и подмладена.

Характеристики:

  • интензивен липозомен серум с витамини A, C, E
  • една стъклена ампула съдържа оптимална доза за едно нанасяне
  • незабавен ефект за сияйна кожа
  • създава траен ефект на защита на кожата против оксидативния и фото-оксидативния стрес

Съдържание на една ампула A.C.E.:

  • Витамини A, C, E – всички тези витамини са ключови за състоянието и вида на човешката кожа, но тяхната нестабилност в продуктите винаги е била пречка пред използването им в козметиката. Благодарение на „опаковането“ на витамините в липозоми и благодарение на синергичния им ефект, ACE серумът не само доставя витамините направо в кожата, но и удължава въздействието им. Липозомната форма на серума предпазва също чувствителната кожа от възможно раздразнение, което често се случва при прилагане на „чист“ витамин C върху кожата. Синергичното въздействие на трите витамина действа незабавно в дълбочина за озаряване и освежаване на вида на кожата. Дългосрочно е изключително важно противодействието им на всички форми на оксидативен стрес, а следователно и против всички прояви на стареене на кожата. Серумът ACE трайно подобрява еластичността и дълбоката хидратация на кожата, значително изравнява тена, намалява сивите тонове и петна и допринася за трайно озаряване и омекотяване на кожата.
  • фосфатидилхолин  – активна съставка на лецитина, използва се в интензивните серуми за лице за по-добро проникване на активните вещества в кожата (липозоми) и за комфортно усещане на кожата след нанасяне на серума

Как да включим липозомния серум в ежедневния ритуал по грижа за кожата:
Разклатете ампулата и внимателно счупете върха. Ампулите са стъклени, затова боравете с тях внимателно, най-добре с помощта на кърпичка. Нанесете цялото съдържание на ампулата върху почистено от грим и замърсявания и тонизирано лице и внимателно размажете серума по кожата. Оставете да попие и едва след това нанесете другите продукти за вечерна грижа.

Съвет от Notino:
Използвайте интензивните липозомни серуми Saffee Advanced върху кожата самостоятелно, не ги смесвайте с крем или каквито и да било други продукти. Но можете да поглезите кожата си с няколко вида серуми Saffee Advanced, като ги редувате в зависимост от актуалните си нужди или според настроението си.

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна, мазна, за всеки тип кожа, смесена, суха
Ефект
Хидратация, повдигане, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект, изгодна опаковка
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен
Активни вещества
витамин С, витамин E

Оценка Saffee Advanced Vitamins A.C.E. Ampoules