Prada Les Infusions: Infusion Iris парфюмна вода за жени

2×
Prada Les Infusions:  Infusion Iris парфюмна вода за жени
Prada Les Infusions:  Infusion Iris парфюмна вода за жени
100 мл.
125,90лв.

Код: PRA0709 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Prada Les Infusions: Infusion Iris
Състав

Отворете сърцето си и позволете на възвишените и радостни чувства да се настанят в него. Парфюмната вода Prada Les Infusions: Infusion Iris е изтънчено въплъщение на силата на природата. Полегнете сред поляна с разцъфнали цветя и пуснете в живота си щастието и любовта.

  • чист цветно-дървесен аромат, възхваляващ природата
  • нежно и елегантно ухание с изключително женствено въздействие
  • идеален за носене през деня през топлите месеци

Съставки на аромата
Основната съставка на аромата е нежният ирис, който преминава през цялата композиция. Най-напред ароматът му се развива съвсем нежно, съпровождан от нотки на теменужка. След това се присъединяват свежите акорди на портокалов цвят и мандарина. При отзвучаването на аромата мекостта на ириса се допълва от топъл кедър и сладък бензоин, които придават на уханието чувствена интензивност.

История на аромата
Ароматът за жени Prada Les Infusions: Infusion Iris от 2015 г. отразява в себе си хармонията с природата и копнежа да се живее в настоящия момент. Уханието е също толкова нежно, елегантно и чисто, колкото е и флаконът, в който е скрито.

Състав

композиция
бензоин, тунизийско нероли, кедър, италианска мандарина
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Les Infusions: Infusion Iris2