PMD Beauty Replacement Discs Body Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум

PMD Beauty Replacement Discs Body Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум
PMD Beauty Replacement Discs Body Kit Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум

Код: PMD06510 | Този продукт не е в наличност

Intense Body Small Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 1 бр. + Intense Body Large Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 2 бр. + Body Small Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 1 бр. + Body Large Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 2 бр.

Описание PMD Beauty Replacement Discs Body Kit

Продуктът PMD Beauty Replacement Discs Body Kit се старае, вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.

Комплектът съдържа:

  • Intense Body Small Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 1 бр.
  • Intense Body Large Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 2 бр.
  • Body Small Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 1 бр.
  • Body Large Резервни дискове за уред за почистване на кожата с вакуум за тяло 2 бр.

Характеристики:

  • отстранява излишната мазнина от лицето
  • оставя кожата мека и матова

Начин на употреба:
Ползвайте според приложената инструкция.

За марката PMD Beauty

Американската марка PMD Beauty ви предлага интелигентен уред за почистване на кожата, благодарение на който можете да се отдадете на ефективни козметични процедури в комфорта на собствения си дом. Просто и безопасно.

Мотото на PMD Beauty #BrilliantConfidence е израз на брилянтната самоувереност. Най-важното нещо за марката е клиентите й да са преди всичко доволни от себе си. Изпълнителният директор на PMD Beauty, Сам Аликзандър (Sam Alexander), казва: „Ние вярваме, че марката ни ще помогне на всеки да се чувства добре в собствената си кожа.“ Защото всеки, който се радва на хубава кожа, ще бъде удовлетворен и от цялостния си външен вид. Екип от специалисти на PMD Beauty стои зад изобретяването на първия ръчен уред за микродермабразио (за механично премахване на мъртвите клетки на кожата) за ползване в домашни условия. Патентованият въртящ се диск и системата за вакуум буквално революционизират света на домашната грижа за кожата.

Свещеният граал на марката е уредът за вакуумно почистване на кожата PMD Beauty Microderm Classic, който помага в борбата с малките несъвършенства и оставя лицето ви съвършено чисто и меко. Клиенти по целия свят обожават и уникалната система за плътни устни PMD Beauty Kiss с патентована вакуумна технология с импулси, като това е и първият уред за грижа за стареещите устни.

Оценка PMD Beauty Replacement Discs Body Kit