Озаряващ фон дьо тен

Избрали сте
  • Озаряващ
Филтър
Най-продавани

Възрастта е просто число и по кожата ви няма да си личи! Озаряващият фон дьо тен е чудесен помощник, който трябва да присъства в козметичната чантичка на всяка жена със зряла кожа. Благодарение на съдържанието на пигменти, отразяващи светлината, вдъхва живот на всяка бледа, уморена и повехнала кожа.

Озаряващият фон дьо тен има подобна функция като на хайлайтър – оживява кожата, подмладява я и ѝ придава здрав вид. Подходящ е за всички типове кожа, лесно се нанася и има множество действия:

  • Уеднаквява тена на кожата и я озарява.
  • Придава на кожата свеж младежки вид.
  • Прикрива несъвършенствата като бръчки или пигментация.
  • Оптично изглажда фините линии.

Освен това някои типове озаряващ фон дьо тен предпазват кожата от UV лъчите и са водоустойчиви – трудно ще намерите по-добра компания за отпуската.

Как да нанасяме озаряващ фон дьо тен?

Озаряващите фон дьо тени обикновено се произвеждат в течна или кремообразна консистенция и така тяхно предимство е мултифункционалното нанасяне. Можете да използвате четка или ако искате – пръсти. Но най-естествен и същевременно свеж сочен ефект ще постигнете само с гъбичка за фон дьо тен.

Върнете младежкия вид на кожата си и свалете няколко години и без фон дьо тен. Достатъчно е понякога да намирате време за себе си и да използвате озаряващ крем или серум!