Преминете към основното съдържание

Original & Mineral

Original & Mineral

Красота, която е отговорна и приятелски настроена към околната среда, безопасни съставки, натурални екстракти, етерични масла и минерали. Марката Original & Mineral въплъщава всичко това. Родена е в Австралия от копнежа по чиста козметика за коса без излишни химични съставки. Благодарение на нея стилизирането и грижата за косата се превръщат в приятно преживяване, без риск от раздразнение или увреждане от агресивни вещества.

 

Продуктите Original & Mineral представляват невиждано преди това съчетание на луксозна и натурална козметика за коса. Идеята за преодоляването на пропастта между тези два свята хрумва на Jose Bryce Smith (Джоузи Брайс Смит) през 2000 г. Заедно със своят колега, който страда от контактен дерматит и на когото обикновените, както и луксозните продукти причиняват раздразнение с химичните си съставки, отваря в Сидни органичен фризьорски салон – първият по рода си в Австралия. Постепенно започват да разработват свои собствени продукти, а през 2010 г. се появява серията O&M Method, насочена към стилизирането и грижата за коса без използване на сулфати, триклозан и още три вредни вещества.

Заради своите щадящи, но едновременно с това функционални и ефективни съставки, козметиката за коса Original and Mineral е любима не само на хората в Австралия, но и по целия свят. Те оценяват преди всичко високата концентрация на екстракти от австралийски растения, сред които карамфилово дърво, банксия, сандалово дърво, тазманийско водорасло или австралийска слива. Опитайте и вие балсама за коса O&M Project Sukuroi, който съвършено изглажда сухата и увредена коса. Непокорните къдрици ще укроти и стилизиращият крем Original & Mineral Style Guru. А сред звездните продукти без съмнение е и сухият шампоан Original & Mineral Dry Queen.

пълен текст скрий текста