Notino Men Collection козметична чанта

Notino Men Collection козметична чанта
Notino Men Collection козметична чанта
Ново
за мъже
39,00лв.

Код: NOI02514 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Notino Men Collection

Имате ли любима грижа за тяло в банята, без която, накратко, не се чувствате в собствената си кожа? Тогава не я оставяйте вкъщи! Козметичната чанта за мъже Notino Men Collection е достатъчно голяма, за да съберете в нея всичко, което искате да вземете със себе си, когато сте на път. Без значение дали сте извън дома си само за една вечер, или сте на двуседмична отпуска, тази чантичка винаги е готова да съхранява всички неща, без които не можете.

Характеристики:

  • просторна козметична чанта, идеална за пътувания
  • за съхранение и на козметика с по-големи размери
  • от полиуретанов материал, който е устойчив и се поддържа лесно
  • практично и лесно затваряне с цип
  • черен, неподвластен на времето дизайн, за мъже с всякакъв стил

Размери:

  • 22 × 14 × 9 см

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Men Collection