Notino Master Collection мултифункционална четка

Notino Master Collection мултифункционална четка
Notino Master Collection мултифункционална четка
21,50лв.

Код: OBL17616 | в наличност повече от 1 бр.
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
още утре понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 10.05.2021 г.

Описание Notino Master Collection

За експериментите в грима няма граници, особено когато притежавате мултифункционалната четка Notino Master Collection. Нейните първокачествени меки влакна с кръгла форма са толкова плътни, че могат да нанесат коректор под очите, да се използват за сенки или да се справят с какво ли още не – а резултатът винаги ще бъде изключително професионален. Обърнете се към помощта им във всяка ситуация и никога няма да бъдете разочаровани.

Характеристики:

  • многофункционална четка за течни, кремообразни продукти и за такива под формата на пудра
  • първокласни синтетични влакна еколон, произведени по японска технология
  • изключителна гъстота и оптимална плътност на влакната, имитиращи кози косъм
  • кръглата четка лесно се справя с нанасяне на различни текстури по лицето
  • с удобна дървена дръжка за лесна манипулация

Начин на употреба:
Вземете нужното количество продукт с четката и го втрийте в кожата. В зависимост от характера на продукта можете да го нанасяте направо върху лицето, а след това да го разнасяте с кръгообразни движения или леко изтегляне.
Редовната грижа за мултифункционалната четка ще ѝ осигури дълъг живот и перфектно състояние. За старателно измиване използвайте вода и подходящ продукт за почистване на четки или мек шампоан.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection