Notino Master Collection четка за озарител

Notino Master Collection четка за озарител
Notino Master Collection четка за озарител
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
26,10лв.

Спестете 23%
20,00лв.

Код: OBL17614 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Notino Master Collection

Ако и вие попадате в плен на магията, която може да сътвори нежният хайлайтър, нанесен на правилните места, значи задължително трябва да притежавате четката за хайлайтър Notino Master Collection. Влакната ѝ са скосени така, че с нея лесно да достигате места, като горния ръб на скулите, върха на носа или пространството над горната устна – всъщност навсякъде, където нежните отблясъци на хайлайтъра ще придадат неустоим чар на външния ви вид.

Характеристики:

  • лесно и точно нанася хайлайтър
  • качествени, изключително гъсти синтетични влакна еколон (японска технология)
  • влакната са изключително меки, оптимално плътни, имитират кози косъм
  • скосеният връх позволява точно и детайлно нанасяне
  • взема идеалното количество от продукта и го разнася равномерно
  • удобна дълга дървена дръжка

Начин на употреба:
Вземете хайлайтър с помощта на четката, нежно изтръскайте излишното количество от продукта в ъгъла на дланта си и нанесете върху горната граница на скулите, по извивката на носа, над горната устна, под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. Така ще постигнете сияен вид.
Не забравяйте да се грижите за четката, за да запази характеристиките си. Редовно я мийте с вода и подходящ почистващ препарат.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection