Notino Luxe Collection козметично огледалце

Notino Luxe Collection козметично огледалце
Notino Luxe Collection козметично огледалце
19,00лв.

Код: NOI02539 | В наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Notino Luxe Collection

Жените обичат често да проверяват дали видът им е безупречен. Подарете си красивото козметично огледалце Notino Luxe Collection, което можете да сложите в дамската чанта. То е винаги готово само за няколко секунди да ви убеди, че гримът и прическата ви продължават да са перфектни.

В едната му част има класическо огледалце, във втората – увеличаващо. Благодарение на него няма да ви убегне и най-светлото косъмче и ще нанасяте червилото си повече от прецизно. Елегантният модел в розово злато никога няма да ви омръзне и винаги ще подчертава вашия стил, без значение къде ще го извадите. 

Характеристики:

  • двустранно огледалце за дамската чанта
  • класическото огледалце е идеално за цялостен поглед
  • увеличаващото огледалце приближава всеки детайл
  • произведено от устойчива пластмаса
  • луксозен вид в елегантен цвят розово злато

Размер:

  • ⌀ на огледалцето – 6,5 см

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Luxe Collection