Notino Glamour Collection Flat Double Pouch чантичка с две отделения

1×
Notino Glamour Collection Flat Double Pouch чантичка с две отделения
Notino Glamour Collection Flat Double Pouch чантичка с две отделения
Безплатна доставка
20,30лв.

Код: NOI02113 | В наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
още утре четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
още утре четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Notino Glamour Collection Flat Double Pouch

И вашата чанта ли понякога заприличва на черна дупка? Това чувство ни е познато. Затова носим гримовете си и другите жизненоважни неща грижливо подредени на едно място. Изпробвайте и вие чантичката Notino Glamour Collection. Тя има 2 отделения, което е много удобно, когато искате бързо да намерите нещо.

Характеристики:

  • 2 отделения за лесна организация на вещите
  • елегантно бордо
  • размери: 18 × 12 см

Материал:

  • полиуретан
  • цип – найлон

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Glamour Collection Flat Double Pouch1