Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair подаръчен комплект за разредена коса

Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair подаръчен комплект за разредена коса
Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair подаръчен комплект за разредена коса
VI.

Код: NIO02260 | Този продукт не е в наличност

шампоан 300 мл. + балсам 300 мл. + грижа за скалпа 100 мл.

Описание Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Nioxin System 6. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • шампоан 300 мл.
  • балсам 300 мл.
  • грижа за скалпа 100 мл.

Характеристики:

  • измива косата и кожата на главата
  • регенерира и подхранва косата
  • стимулира растежа на косата
  • подсилва косъма
  • прави косата гладка
  • въздейства срещу накъдряне на косата
  • изглажда косъма

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип комплекти
изгодна опаковка
Тип на скалпа
чувствителен скалп
Проблем с косата
суха коса, oредяваща коса и косопад

За марката Nioxin

Американската марка "Nioxin" е създадена през 1987 г., от Ева Греъм, която скоро след първото си раждане , започва силно да се интересува от алопецията и нейното лечение. Чрез сътрудничество с експерти в областта на дерматологията и други области, тя най-накрая успява да постигне основната си цел - да разработи ново поколение продукти против косопад. Не след дълго "Nioxin Research Laboratories" се превръща в една от най-успешните компании, опериращи в тази област.

Не е тайна, че борбата с алопеция е много тежка. В случай, че успеете да разпознаете симптомите на време и предприеме необходимите действия, можете да избегнете необходимостта от оперативно лечение. Тук трябва да се отбележи, че марка "Nioxin" е записана в статистиката на  клиничните тестове и изследвания на потребителите ( повече от 70% от анкетираните потребители претърпяват видимо подобрение още първия месец).

Продукти "Nioxin" са поделени на няколко серии "Thinning Hair System Kits" (в момента се състои от шест системи за различни типове коса), "Scalp Renew" (за борба със стареенето, достъпна само на избрани салони за красота + серум против накъсване на косата, предназначен за домашна употреба) и "Intensive Treatment" (за решаване на конкретни проблеми).

И накрая, нека добавим, че козметиката "Nioxin" многократно триумфира на престижния конкурс "Stylist Choice Award", а нейните ефекти покоряват редица  известни личности и професионални фризьори.Нанася се лесно и съдържа фактор рН5.0 до pH7.5. Някои продукти съдържат и SPF 15 ( слънцезащитен фактор).

Марка "Nioxin " ще се хареса на всички, които имат страх от загуба на косата си, търсят шампоани, балсами или регенериращи маски с отлично качество и копнеят за здрава, красива и богата коса.

Оценка Nioxin System 6 Color Safe Chemically Treated Hair