Mugler Aura парфюмна вода за жени

2×
Mugler Aura парфюмна вода за жени
Mugler Aura парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
125,00лв.

Спестете 36%
30 мл.
79,50лв.

Код: THM04486 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Информация за парфюма Mugler Aura
Състав

Оставете се да ви погълне историята за търсенето на автентичността, където главната героиня сте вие, а разказвач е парфюмната вода Mugler Aura. Действието се развива в кулисите на най-дълбокото ви „аз“ и се харесва на всички жени, които се осмелят да следват инстинктите си.

  • чувствен цветно-дървесен аромат за жени, които обичат живота
  • идеална за всеки ден
  • представена през 2017 година

Съставки на аромата
Уводните нотки принадлежат на сладките и свежи акорди на бергамот, съпроводени от незаменимото хрупкане на пикантния ревен, който оставя силно първо впечатление. След това в ароматната композиция се съчетават портокалов цвят, зелени нотки и иланг иланг, свързани в сърцето на мощния аромат с тигрова лиана. Дълбочината и топлината на парфюмната вода идват в основата ѝ, изградена върху дървесни нотки и ванилия.

История на аромата
Инстинктът и интуитивната му сила е това, около което четирима парфюмеристи построяват историята на чувствения аромат. Той символично изобразява животинското и растителното царство. Mugler Aura е предизвикателство към жените да последват и те инстинктите си.

С формата си ароматът Mugler Aura напомня биещо сърце. Смарагдовозеленият цвят символизира дълбочина, магия, оптимизъм, живот. Това е и цветът на щастието – щастие, скрито в сърцето.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Листо на ревен, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
иланг-иланг, портокалов цвят, зелени нотки, tiger liana
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бурбон ванилия, сандалово дърво, амброво дърво, дървесни тонове
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Mugler

p>Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Aura2