Maybelline The Rocket спирала за обем

3×
Maybelline The Rocket спирала за обем
Maybelline The Rocket спирала за обем
цвят Black Noir 9.6 мл.

Код: MAY0108 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Поръчайте 2 продукта на L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA или essie и ще получите 20% отстъпка, а при покупка на 3 продукта получавате 30%. Ако закупите продукти на тези марки на обща стойност над 60 лв., ние ще доставим цялата ви поръчка без такса за доставка и освен това ще опаковаме подарък, който можете да изберете в кошницата. Отстъпката ще бъде приспадната автоматично в кошницата ви.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Maybelline The Rocket
Характеристика

Описание:
Изключителната спирала Maybelline Volum’ Express The Rocket постига до 8 пъти по-голям обем на Вашите мигли със скоростта на ракета. Спиралата е уникална със своята свръхзвукова четка, която е специално изработена от твърдо ядро. Гъвкавите и равномерно разположени косъмчета на четката прилягат на миглите от корена до върха и предотвратяват образуването на бразди. Спиралата Maybelline Volum’ Express The Rocket  е изключителна със своите съставки, в чиято основа има гел. Създайте един изключително чувствен и драматичн вид! Благодарение на уникалната комбинация на специалния състав на четката, миглите са идеално извити ,обемни и пленителни.

Ефекти:

  • сгъстява, разширява и придава обем на миглите;
  • не се размазва;
  • прилага се лесно и бързо;
  • предотвратява образуването на бразди.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща, за обем

За марката Maybelline

Козметика Maybelline | Компанията "Мейбълин" е основана през 1915 година от Т.Л. Уилямс. Сестра му Мейбъл дава идеята да произвеждат лесен за употреба продукт за потъмняване на мигли, направен от вазелин и натрошени на прах въглища. Така в лабораторията си младият химик стартира семейния бизнес с първата модерна козметика за очи за ежедневна употреба – спиралата за мигли. Продуктът се превръща в голям хит, а компанията до ден днешен носи името на сестрата на Уилямс – Мейбъл. "Мейбълин" започва да произвежда продукти за лице, устни и нокти. През 1991 година става популярно мотото на компанията: „Може би тя е родена с такива мигли, но по-вероятно е да използва "Мейбълин". През 1996 година "Мейбълин" е придобита от "Л'ореал".

Оценка Maybelline The Rocket3