Maybelline Color Drama червило с молив

Maybelline Color Drama червило  с молив
Maybelline Color Drama червило  с молив
цвят 150 Fuchsia Desire 2 гр.

Код: MAY1670 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
20% отстъпка на избрани продукти от марките NYX Professional Makeup, L'Oréal Paris и Maybelline. Просто въведете кода mup20 в кошницата. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Maybelline Color Drama
Характеристика

Моливът за устни Maybelline Color Drama предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните.

Характеристики:

  • идеално описва и изразява устните
  • интензивен оттенък
  • нанася се лесно
  • съчетава функциите на контуриращия молив и червилото

Характеристика

Цвят
червен
Активни вещества
бамбуково масло

За марката Maybelline

Козметика Maybelline | Компанията "Мейбълин" е основана през 1915 година от Т.Л. Уилямс. Сестра му Мейбъл дава идеята да произвеждат лесен за употреба продукт за потъмняване на мигли, направен от вазелин и натрошени на прах въглища. Така в лабораторията си младият химик стартира семейния бизнес с първата модерна козметика за очи за ежедневна употреба – спиралата за мигли. Продуктът се превръща в голям хит, а компанията до ден днешен носи името на сестрата на Уилямс – Мейбъл. "Мейбълин" започва да произвежда продукти за лице, устни и нокти. През 1991 година става популярно мотото на компанията: „Може би тя е родена с такива мигли, но по-вероятно е да използва "Мейбълин". През 1996 година "Мейбълин" е придобита от "Л'ореал".

Оценка Maybelline Color Drama