Max Factor Radiant Lift озаряващ коректор

2×
Max Factor Radiant Lift озаряващ коректор
Max Factor Radiant Lift озаряващ коректор
цвят 01 Fair 7 мл.
12,79лв.

Код: MXF02231 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
още утре понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 21.06.2021 г.

Описание Max Factor Radiant Lift
Характеристика

Озаряващият коректор Max Factor Radiant Lift потиска признаците на умора на кожата и я прави перфектно озарена и свежа на вид.

Характеристики:

  • озарява и леко подхранва околоочната зона
  • придава на кожата отпочинал вид
  • мекият апликатор гарантира щадящо нанасяне

Съставки:

  • витамини C и E – премахват признаците на умора на кожата

Начин за нанасяне:
С помощта на апликатора нанесете коректора под очите. След това го втрийте в кожата с помощта на гъбичка за нанасяне или с потупвания с върховете на пръстите.

Характеристика

Според покривността
Средна
Ефект
озаряващ , коригиращ

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Radiant Lift2