Max Factor Miracle Contouring палитра контури за лице

Max Factor Miracle Contouring палитра контури за лице
Max Factor Miracle Contouring палитра контури за лице
30 гр.

Код: MXF02021 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Max Factor Miracle Contouring

Оформянето на контури е игра на сенки и светлини, която води до идеална визия на лицето. С една палитра може лесно да подчертаете скулите си, оптически да направите лицето си по-слабо и да акцентирате върху красивите си страни. Палитрата за оформяне на контури Max Factor Miracle Contouring крие в себе си 8 нюанса, които лесно се комбинират. Кремообразната текстура е приятна за нанасяне и позволява постигането на естествени преходи. Светлите нюанси красиво ще озарят лицето ви.

Характеристики:

  • оформя красиво контурите на лицето, подчертава симетрията, придава по-слаб вид на лицето и красиво го озарява
  • кремообразната текстура лесно се разнася и придава естествена визия
  • нюансите позволяват постигането на естествени преходи
  • може да комбинирате различните нюанси

Начин за нанасяне:
Нанесете върху лицето с мекия апликатор. По-тъмните нюанси нанесете на местата, където естествено пада сянка, като например под скулите, отстрани на носа и бузите. Светлите нюанси нанесете под очите, по контура на носа и на местата, които естествено се осветяват, за сияен вид. Другите нюанси използвайте за постигане на плавни преходи.

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Miracle Contouring