Max Factor Masterpiece спирала за обем водоустойчив

1×
Max Factor Masterpiece спирала за обем  водоустойчив
Max Factor Masterpiece спирала за обем  водоустойчив
цвят Black 4.5 мл.
9,40лв.

Код: MXF0149 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 22.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 22.06.2021 г.

Описание Max Factor Masterpiece
Характеристика

Дори на басейна, в спа центъра, на плажа или по време на спорт не се отказвайте от перфектните мигли. Водоустойчивата спирала за обем Max Factor Masterpiece придава на миглите ви изразителен обем, наситен черен цвят и забележителна дължина. Пластмасовата четка прецизно отделя миглите, а водоустойчивото съдържание предотвратява размазването на грима.

Характеристики:

  • водоустойчивото съдържание пречи на размазването на червилото и удължава трайността на грима
  • пластмасовата четчица старателно отделя миглите и им придава обем и дължина
  • интензивният пигмент придава на миглите изразителен черен цвят
  • лесно се премахва с помощта на продукт за почистване на водоустойчив грим

Начин за нанасяне:
С помощта на четчицата нанесете върху миглите перпендикулярно на линията на миглите и срешете. За по-интензивен вид на миглите нанесете втори слой.

Съвет от Notino:
Препоръчваме да се премахва с помощта на продукт за премахване на водоустойчив грим или с продукт за премахване на грим на маслена основа.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 удължаваща,  водоустойчива, за обем
Ефект
водоустойчивост

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Masterpiece1