Max Factor Kohl Pencil молив за очи

2×
Max Factor Kohl Pencil молив за очи
Max Factor Kohl Pencil молив за очи
цвят 050 Charcoal Grey 1.3 гр.
5,19лв.

Код: MXF0129 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Max Factor Kohl Pencil
Характеристика

Сдобийте се с дълбок омагьосващ поглед. Моливът за очи Max Factor Kohl Pencil ще ви помогне да подчертаете очите си за секунди. Благодарение на мекия връх лесно рисува фини и по-ярки линии. Решете сама дали да очертаете цялото око, само горната линия или да създадете ефект на опушен грим.

Характеристики:

  • мекият връх на молива позволява лесно и удобно нанасяне
  • текстурата не се размазва и осигурява бърз и безгрешен грим
  • върхът се поддържа лесно с обикновено подостряне

Начин за нанасяне:
С върха на молива направете линия от вътрешния ъгъл на окото към външния. За опушен ефект леко размажете. Когато моливът за очи се изтъпи, подострете го с острилка.

Характеристика

Цвят
сив

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Kohl Pencil2