Max Factor False Lash Epic спирала с въртяща се четка

1×
Max Factor False Lash Epic спирала с въртяща се четка
Max Factor False Lash Epic спирала с въртяща се четка
цвят Black 13.1 мл.
10,45лв.

Код: MXF1787 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 12.05.2021 г.

Описание Max Factor False Lash Epic
Характеристика

Достатъчен е само един слой, за да придобият миглите ви изразителен обем и дължина. Спиралата за обем и отделяне на миглите Max Factor False Lash Effect Epic има специално разработена четка с объл връх, която улавя дори най-късите косъмчета във вътрешния ъгъл на окото и осигурява на миглите перфектен обем.

Характеристики:

  • специално разработената четка достига и най-фините косъмчета
  • влакънцата на четката идеално сресват и отделят миглите
  • интензивният пигмент гарантира ярък черен цвят
  • само един слой е достатъчен, за да постигнете ефекта на изкуствените мигли
  • придава на миглите изразителен обем и дължина

Начин за нанасяне:
С четчицата нанесете върху миглите перпендикулярно на линията на миглите и срешете. За по-интензивен вид на миглите нанесете втори слой.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor False Lash Epic1