Max Factor Facefinity Primer основа под фон дьо тен

2×
Max Factor Facefinity Primer основа под фон дьо тен
Max Factor Facefinity Primer основа под фон дьо тен
SPF 20 30 мл.

Код: MXF1504 | Този продукт не е в наличност

Описание Max Factor Facefinity Primer
Характеристика

Всяка от вас може да има безупречна кадифена кожа. Основата за грим Max Factor Facefinity All Day Flawless изглажда фините бръчки, хидратира кожата и перфектно я подготвя за нанасянето на фон дьо тена. По този начин удължава трайността му и гарантира дълготраен перфектен вид на грима.

Характеристики:

  • хидратиращото съдържание подхранва кожата и изглажда структурата ѝ
  • позволява на фон дьо тена да се слее с кожата и удължава трайността му
  • придава на кожата кадифен вид
  • леко уеднаквява тена на кожата
  • намалява видимостта на порите

Начин за нанасяне:
Нанесете основата за грим върху почистена кожа и старателно прелейте. След това нанесете фон дьо тена както обикновено.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

Написахме за Max Factor Facefinity Primer
Статии

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Facefinity Primer2