Max Factor Creme Puff руж - пудра

1×
Max Factor Creme Puff руж - пудра
Max Factor Creme Puff руж - пудра
цвят 05 Lovely Pink 1.5 гр.
12,50лв.

Код: MXF1612 | В наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Max Factor Creme Puff
Характеристика

Свежи румени бузи сякаш току-що сте се върнали от разходка на чист въздух? Или ефект на естествен тен като в летните дни? Достатъчни са само няколко движения с четката! Ружът в пудра Max Factor Creme Puff с печена текстура съчетава по-светли и по-тъмни нюанси в матов и бронзиращ тон за съвършен ефект на свежи румени страни и озарена кожа с естествен загар.

Характеристики:

  • печената текстура предотвратява разсипването на ружа и нанасянето на прекомерно количество
  • съчетава розови и златисти тонове за естествен ефект
  • придава на кожата свеж вид и здравословен загар

Начин за нанасяне:
С помощта на четка нанесете върху бузите в посока към слепоочията и прелейте

Характеристика

Цвят
розов

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Creme Puff1