Max Factor Creme Puff пудра за всички типове кожа на лицето

9×
Max Factor Creme Puff пудра  за всички типове кожа на лицето
Max Factor Creme Puff пудра  за всички типове кожа на лицето
Промоции
цвят 75 Golden 21 гр.
8,60лв.

Код: MXF0519 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
още утре вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Creme Puff
Характеристика

Запознайте се с легендата от света на козметиката. Max Factor Creme Puff компактна пудра (без гъба) е представена за пръв път още през 1953 г. и благодарение на многофункционалната си употреба остава популярен и до днес. Тя перфектно изравнява тона на кожата, прикрива малки несъвършенства и гарантира безупречен външен вид. Може да се използва като пудра и като фондьотен.

Характеристики:

  • опаковката не съдържа гъба
  • перфектно изравнява тона на кожата и добавя кадифено покритие
  • надеждно фиксира грима и удължава трайността му
  • матира кожата и абсорбира излишното омазняване
  • нанесена с мокра гъба може да се използва като фондьотен
  • може да бъде наслоена според необходимостта

Как се нанася:
Нанесете пудрата върху лицето си със суха гъба (не е включена) или с четка. Ако искате да използвате пудрата като фондьотен, използвайте мокра гъба за нанасяне.

Внимание:
Пакетът не съдържа никаква гъба.

Характеристика

Консистенция
компактен

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Creme Puff9