Max Factor Colour Elixir молив за устни

1×
Max Factor Colour Elixir молив за устни
Max Factor Colour Elixir молив за устни
цвят 04 Pink Princess 5 гр.
5,40лв.

Код: MXF0418 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре петък 18.06.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 18.06.2021 г.

Описание Max Factor Colour Elixir
Характеристика

Пълни, обемни и перфектно оформени устни. Това ви гарантира моливът контур за устни Max Factor Colour Elixir. Той има мек връх, с който лесно ще оформите устните, а интензивният пигмент ще се погрижи за наситения им цвят. Моливът ограничава размазването на червилото и удължава трайността му.  

Характеристики:

  • мекият връх на молива улеснява оформянето на устните
  • ограничава размазването на червилото и удължава трайността му
  • интензивният пигмент допринася за наситения цвят
  • осигурява на устните обем и пълнота

Начин на нанасяне:
Подчертайте контурите на устните с молива. След това нанесете червило.

Характеристика

Цвят
розов

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Colour Elixir1