MarvisCinnamon Mint паста за зъби

Marvis Cinnamon Mint паста за зъби
Marvis Cinnamon Mint паста за зъби
Препоръчителна цена на дребно
12,75лв.

Спестете 35%
85 мл.
8,19лв.

Код: MVI1958 | В наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Marvis Cinnamon Mint

Първокласна грижа за зъбите ви и едновременно с това преживяване за сетивата ви. Благодарение на активните вещества, разработени с най-модерни технологии, канелената паста за зъби Marvis Cinnamon Mint почиства устата наистина старателно, отстранява зъбната плака, а освен това избелва зъбите и така допринася за сияйната ви усмивка.

Пастата от любимата марка отговаря на изискванията и на най-взискателните клиенти. Поставена е в прекрасна ретро опаковка, която стои красиво на рафта.

Характеристики:

  • премахва замърсяванията и зъбната плака
  • избелва зъбите и освежава дъха
  • премахва петната по повърхността на зъбите
  • предпазва зъбите от поява на кариес
  • вкусна е и има аромат на канела
  • в стилна ретро опаковка

Начин за нанасяне:
Поставете паста за зъби с приблизителна големина на грахово зърно върху четката и почистете цялата устна кухина. След това изплакнете обилно. Препоръчва се да я използвате след всяко хранене, най-малко два пъти дневно.

Пълен списък на съставките

GLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, AQUA, SILICA, AROMA, CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

За марката Marvis

Паста за зъби Marvis ще замени вашето ежедневно почистване на зъбите с едно уникално приключение! Тези популярни италиански пасти за зъби имат необичаен забавен аромат, благодарение на което миенето на зъбите наистина ще ви забавлява! Можете да пробвате например неповторимия аромат на канела, женско биле, жасмин или джинджифил! В допълнение към уникалния свеж аромат,паста за зъби Marvis почиства зъбите и ги предпазва от кариес и зъбен камък. Пастите се съдържат в уникални ретро опаковки, които наподобяват тубички с маслени бои. Асортимента на Marvis включва също води за уста, четки за зъби и други ефективни средства за перфектна хигиена на устната кухина.

Марката Marvis е основана през 1958 г. във Флоренция. Първата паста за зъби Marvis  е била предназначена за пушачи и е била известна с изключителните си избелващи ефекти и интензивен аромат на мента. След големия успех, постепенно сред  предложениата на марка Marvis започват да се появяват и други пасти за зъби с иновативни вкусове, които стават много популярни сред хората. Пасти за зъби Marvis  са произведени от  изпитани от времето традиционни методи и гарантират богата гладка текстура, изпълена с интензивен освежаващ вкус!

Оценка Marvis Cinnamon Mint