Marc Jacobs Daisyподаръчен комплект IV.

2×
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
подаръчен комплект IV.

Код: MAJ0155 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

тоалетна вода 100 мл. + тоалетно мляко за тяло 150 мл. + тоалетна вода 4 мл.

Подарък за вас
При поръчка над 90 лв. можете да изберете за подарък от кошницата една от кутиите Discovery Box, пълна с парфюмни и козметични хитове.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Информация за парфюма Marc Jacobs Daisy
Състав

Marc Jacobs Daisy е лек, невинен, свеж аромат съчетаващ акценти на цветя и плодове. Той е идеален за носене през лятото и пролетта. Daisy перфектно улавя самият аромат. Парфюмът съчетава нотки на сладък плод, особено ягоди и грейпфрут, с ярки акорди на различен цветен аромат с акценти на жасмин. Цялостното впечатление за мекота се добавя от есенции на ванилия и мускус.

Daisy е лек и свеж. Предизвиква чувства на радост, искрящ оптимизъм. В същото време  е нежен, игрив, сладък и невинен. Парфюмът Daisy от Marc Jacobs е идеален за жени и момичета. За всяко момиче  Daisy е перфектният аксесоар, който подчертава невинността на момичетата и очакването за по-нататъшен житейски опит.

Daisy парфюм е идеален за всекидневна употреба. Усещането за свежест и радост от живота се усеща по всяко време. Неговата игривост и лекота, винаги може да Ви развълнува.  

Daisy е идеален като подарък за всяка жена или момиче. Флаконът, украсен с маргаритки, изглежда красив. Той се произвежда в два цвята - черно и злато. И двете комбинации са просто неустоими. Златната версия е по-скоро за момичета, докато черният флакон е за по-елегантни жени.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Оценка Marc Jacobs Daisy