Marc Jacobs Daisy

подаръчен комплект IV.

Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект IV.
тоалетна вода 100 ml + мляко за тяло 150 ml + тоалетна вода 4 ml
149,90лв.

Код: MAJ0155 | Повече от 20 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 18.10.2018 г.
Marc Jacobs Daisy
тоалетна вода 100 ml + мляко за тяло 150 ml + тоалетна вода 4 ml | 149,90лв.

Информация за парфюма Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy е лек, невинен, свеж аромат съчетаващ акценти на цветя и плодове. Той е идеален за носене през лятото и пролетта. Daisy перфектно улавя самият аромат. Парфюмът съчетава нотки на сладък плод, особено ягоди и грейпфрут, с ярки акорди на различен цветен аромат с акценти на жасмин. Цялостното впечатление за мекота се добавя от есенции на ванилия и мускус.

Daisy е лек и свеж. Предизвиква чувства на радост, искрящ оптимизъм. В същото време  е нежен, игрив, сладък и невинен. Парфюмът Daisy от Marc Jacobs е идеален за жени и момичета. За всяко момиче  Daisy е перфектният аксесоар, който подчертава невинността на момичетата и очакването за по-нататъшен житейски опит.

Daisy парфюм е идеален за всекидневна употреба. Усещането за свежест и радост от живота се усеща по всяко време. Неговата игривост и лекота, винаги може да Ви развълнува.  

Daisy е идеален като подарък за всяка жена или момиче. Флаконът, украсен с маргаритки, изглежда красив. Той се произвежда в два цвята - черно и злато. И двете комбинации са просто неустоими. Златната версия е по-скоро за момичета, докато черният флакон е за по-елегантни жени.

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Menu