Makeup Revolution X Petra XOXO палитра за лице

1×
Makeup Revolution X Petra XOXO палитра за лице
Makeup Revolution X Petra XOXO палитра за лице
16 гр.
23,40лв.

Код: MUR09116 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Makeup Revolution X Petra XOXO

Успешната чешка бюти блогърка и ютубърка Petra LovelyHair отново обедини сили с марката Makeup Revolution, за да поставят заедно началото на палитрата за лице Makeup Revolution X Petra XOXO. Палитрата съдържа четири цвята за контуриране и бронзиране и четири нюанса хайлайтъри с висока пигментация, с чиято помощ перфектният грим ще бъде детска играчка.

Добре обмислената комбинация от топли, студени, матови и перлени нюанси прави продукта подходящ за всички цветни типове. Палитрата може да се използва също за нежен очен грим.

Характеристики:

  • 4 нюанса за контуриране и бронзиране на лицето
  • 4 нюанса хайлайтъри за перфектно озаряване
  • комбинация от топли и студени нюанси
  • микс от матови и перлени нюанси
  • палитрата може да се използва и за очен грим

Начин за нанасяне:
С помощта на четка нанесете върху тези места на лицето, които искате да подчертаете или озарите.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution X Petra XOXO1