Makeup Revolution Ultimate Brush Collectionкомплект четки

1×
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection комплект четки
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection комплект четки

Код: MUR05968 | Този продукт не е в наличност

четка за нанасяне на сенки за очи + четка за коректор + Четка за грим + четка за пудра + четка за пудра + четка за контури + четка за озарител + четка зз оформяне на детайли + скосена четка за вежди + продукт за почистване на четки

Подарък за вас
Похарчете над 26 лв. за продукти на Makeup Revolution и вземете палитра сенки за очи като подарък от нас. Изберете от няколкото варианта в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание на продукта Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Характеристика

Комплекта четки за грим Makeup Revolution Ultimate Brush Collection ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Ultimate Brush Collection