Makeup Revolution Retro Luxe матов комплект за устни

Makeup Revolution Retro Luxe матов комплект за устни
Makeup Revolution Retro Luxe матов комплект за устни
цвят Regal 5.5 мл.

Код: MUR3748 | Този продукт не е в наличност

Описание Makeup Revolution Retro Luxe
Характеристика

Понякога не е никак лесно да намерите подходящ контуриращ молив за любимото си червило. Затова матовият комплект за устни Makeup Revolution Retro Luxe ще ви спести много време и енергия за търсене на продукти, които си подхождат. Той ще ви зарадва с красивите си цветове, дълготрайността им и интензивния цвят, с който покрива устните. Почитателките на неостаряващите матови устни веднага ще се влюбят в него.

Характеристики:

  • съдържа течно червило и молив в еднакъв цвят
  • след нанасяне течното червило оставя матов финиш
  • моливът очертава устните за прецизно гримиране
  • благодарение на хидратиращите съставки червилото не изсушава устните
  • дълга трайност

Начин за нанасяне:
Дефинирайте очертанията на устните с молива. На горната устна започнете от средата, на долната започнете от единия край и продължете до другия. С помощта на апликатора нанесете червилото върху устните и запълнете контурите, дефинирани с молива. За по-интензивен ефект нанесете няколко слоя червило.

Характеристика

Цвят
червен
Ефект
матов

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Retro Luxe