Makeup Revolution Reloaded

палитра от сенки за очи

Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи
Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи
Ново
цвят Iconic 3.0 15 x 1,1 гр.
9,90лв.

Код: MUR07756 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете продукти Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution и Freedom за най-малко 75 лв. и ще получите Mystery Bag с продукти на стойност 75 лв. като подарък. Повече информация за промоцията ще намерите на: https://www.notino.bg/makeup-revolution-mystery-bag/
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 26.06.2019 г.
Makeup Revolution Reloaded
цвят Iconic 3.0 15 x 1,1 гр. | 9,90лв.

Описание на продукта Makeup Revolution Reloaded

Перфектният целодневен грим е лесна задача с палитрата сенки за очи Makeup Revolution Re-Loaded. Подхождащи си цветове с дълготраен ефект и висока пигментация – всичко това гарантира една удачна грим визия.

Характеристики:

  • позволява създаване на грим за различни поводи
  • сенките се нанасят лесно и имат дълготраен ефект
  • не се сливат върху клепача и не падат под очите
  • богатата пигментация гарантира наситеност на цветовете

Начин на употреба:
Нанесете сенките върху клепачите с помощта на четката и оформете желания грим. За постигане на класическа визия нанесете във вътрешния ъгъл светъл цвят, като в посока навън постепенно използвате все по-тъмни.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!