Makeup RevolutionReloaded палитра от сенки за очи

49×
Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи
Makeup Revolution Reloaded палитра от сенки за очи
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
13,60лв.

Спестете 14%
цвят Iconic Fever 15 x 1.1 гр.
11,60лв.

В наличност | Код: MUR04591
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Перфектният целодневен грим е лесна задача с палитрата сенки за очи Makeup Revolution Re-Loaded. Подхождащи си цветове с дълготраен ефект и висока пигментация – всичко това гарантира една удачна грим визия.

Характеристики:

  • позволява създаване на грим за различни поводи
  • сенките се нанасят лесно и имат дълготраен ефект
  • не се сливат върху клепача и не падат под очите
  • богатата пигментация гарантира наситеност на цветовете

Начин на употреба:
Нанесете сенките върху клепачите с помощта на четката и оформете желания грим. За постигане на класическа визия нанесете във вътрешния ъгъл светъл цвят, като в посока навън постепенно използвате все по-тъмни.

Характеристика

Цвят
бял, кафяв, оранжев, безцветен
Ефект
матов, метален , перлен, с блестящи частици

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!