Makeup Revolution Flawless

палитра от сенки за очи

15×
Makeup Revolution Flawless палитра от сенки за очи
Makeup Revolution Flawless палитра от сенки за очи
Разпродажба
21,50лв.

Спестете 26%
16 гр.
16,00лв.

Код: MUR2856 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете продукти Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution и Freedom за най-малко 75 лв. и ще получите Mystery Bag с продукти на стойност 75 лв. като подарък. Повече информация за промоцията ще намерите на: https://www.notino.bg/makeup-revolution-mystery-bag/
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник 25.06.2019 г.
Makeup Revolution Flawless
16 гр. | 16,00лв.

Описание на продукта Makeup Revolution Flawless

С палитрата сенки за очи Makeup Revolution Flawless винаги създавате безупречен грим както за ежедневието, така и за специални поводи. Палитрата съдържа 32 матови и перлени сенки, които ще зарадват и най-претенциозните.

Характеристики:

  • позволява да се създадат безкраен брой варианти на очен грим
  • идеално решение за всекидневен грим и по-официални визии
  • сенките са богато пигментирани и добре се комбинират
  • вграденото огледалце позволява използване навсякъде

Начин на употреба:
Нанесете сенките върху клепачите с помощта на четката. Започнете от вътрешния ъгъл на окото с най-светлия цвят и постепенно потъмнявайте в посока навън.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!