Клипси за залъгалки

Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Подаръци и промоции

Ленти и верижки за залъгалка за надеждно прикрепяне

С практична щипка или клипс за залъгалка нито един биберон няма да свърши на земята или да падне в детската количка! Клипсите за залъгалки са универсални и страхотно подхождат на всеки тип и марка залъгалка. Достатъчно е само да прикрепите към дрехите на бебето или към количката едната страна на клипса, а на другата да поставите залъгалката. Улеснете работата си с вечното миене и стерилизиране на паднали биберони и изберете най-добрия клипс за залъгалка още днес!

Как да изберем клипс за залъгалка

При избора на щипка за залъгалка обърнете внимание не само на интересния дизайн и материала, но и на начина на прикрепяне на клипса и на самата дължина на лентата или верижката. Обикновено важи това, че дължината на верижката не трябва да надвишава 20 см, за да се предотврати нежеланото ѝ омотаване около врата или главата на детето.

Материал на клипса за залъгалка

Клипсите за залъгалки се изработват от безопасни материали и в различни модели, затова само от вас зависи какво ще изберете.

  • Текстилният клипс за залъгалка най-често е изработен от памук или лен и предлага широка гама от цветни комбинации и мотиви. Лентата за залъгалка е много практична и лека, освен това не затруднява и никъде не притиска бебето.
  • Пластмасовият клипс или верижка за залъгалка е произведен от безвредна пластмаса без BPA и в офертата ще намерите много игриви дизайни. Пластмасовите клипси могат леко да притискат децата, докато спят в някои пози.
  • Силиконовият клипс за залъгалка е изработен от силикон за хранителни цели и дълго време издържа като нов. Освен, че е страхотен помощник по време на пътуване, силиконовият държач предлага широка скала от цветни модели.
  • Практичният дървен клипс за залъгалка най-често се изработва от бук или хвойна. Дървената щипка за биберон е много устойчива, запазва приятния дървесен аромат и е грижливо обработена така, че да е напълно безопасна за бебето.

Начини за прикрепяне на клипса към залъгалката

От едната страна на клипса за залъгалка има скоба, която лесно се захваща към количката или дрехите на детето, въпреки че начините за прикрепяне на самата залъгалка са различни.

  • Халката за прокарване е най-често срещаният вариант и предлага захващане на залъгалката към лентата с помощта на халка, по която биберонът може да се движи. Как да прикрепим клипса за залъгалката? Просто издърпваме халката през държача на залъгалката и след това прокарваме през халката целия клипс.
  • Скобата предлага подвижно захващане на залъгалката чрез механизъм, който бебето не може да отвори.
  • Лепката държи залъгалката в едно положение и позволява на детето да я хване по-лесно.

Кажете „сбогом“ на вечно изгубените биберони и изберете за бебето си клипс за залъгалка, който красиво ще допълни всяко облекло на детето ви!